Med en trådløs alarm undgår du at skulle føre ledninger på kryds og tværs i hele huset. Før i tiden blev alarmens enheder nemlig forbundet med ledninger, og der skulle oftest en montør ud for at opsætte alarmen. Det gjorde hele processen til en både tidskrævende og ikke mindst dyr fornøjelse.
Heldigvis er situationen en helt anden i dag. Alle kan opsætte de fleste trådløse varianter på få minutter og afmontere dem ned igen selv. Dette er selvfølgelig ikke tilfældet, hvis dit alarmselskab kræver, at der sendes en montør ud for at montere og afmontere udstyret igen. med Lockon kan du nemt selv montere eller afmontere tyverialarmen.
I dag bør du overveje, om et i virkeligheden er nødvendigt at få en montør ud for at gøre arbejdet for dig, hvis du alligevel er i stand til at gøre det selv.
Om vores løsning
En trådløs tyverialarm er for mange en nem måde at installere en alarm selv. I en tyverialarm fra LOCKON kommunikerer centralenheden trådløst med rumsensorer, dørkontakter og andre tilsluttede enheder. Centralenheden med sirene skal tilsluttes til strøm samt et netværkskabel til routeren.
Den trådløse variant fra LOCKON overvåges 24/7 og giver bl.a. meldinger omkring strømsvigt, internetudfald og lavt batteriniveau. Du har ligeledes mulighed for at vælge enten nabohjælp eller Securitas ( kontrolcentral og vagtservice).
Alarmanlæg fra Lockon sikrer tryghed i hjemmet og giver dig ingen begrænsninger ift. opsætningen af enheder.
Spørgsmål og svar om trådløse alarmer
Hvorfor købe en?
Et alarmanlæg fra Lockon garanterer en nem, simpel og hurtig installation. Alle kan i princippet installere en trådløs alarm fra LOCKON, da det eneste der kræves er strøm og internetforbindelse via kabel, og på få minutter er du oppe at køre.
Er der en risiko ved at købe sådan en?
Mange mennesker er interesseret omkring sikkerheden i en trådløs model. Nogle indbrudstyve benytter sig af “jamming” til at forstyrre “billige” alarmsystemer. Centralenheden i LOCKON’s alarm kører på en kablet internetforbindelse, så brugeren af alarmen altid vil få besked, hvis centralenheden mister den trådløse forbindelse til dens enheder.
Hvilken er den bedste?
Udvalget af trådløse alarmer på det danske marked er stort, og det kan være svært at finde den helt rigtige leverandør. Der er mange ting man skal overveje, når man køber en.
Er det eksempelvis muligt at kunne komme hurtigt igennem til kundesupporten, hvis man har spørgsmål eller problemer omkring alarmen? Opfylder den trådløse alarm præcist mine behov? Får jeg for meget i min alarmpakke, som jeg betaler unødvendigt meget for? Kan jeg selv vælge, om jeg vil benytte mig af nabo hjælp eller kontrolcentral og vagtservice (Securitas)?
Læs mere om alarmer her: Alarm til hjemmet, boligalarm, alarmpakke, privatalarm, hjemmealarm, alarmsystem, tyverialarm, alarmanlæg, husalarm