Din abonnement pris er 0.00 kr./mdr (0.00 kr./år)

Læs mere om alarmer: Tyverialarm, Alarmsystem, Privatalarm, Boligalarm.

Boligalarm

Med en LOCKON boligalarm øger du sikkerheden i dit hjem. Du kan tage hjemmefra med sikkerhed om, at din bolig er fuldt tyverisikret. Dertil kommer at du får en utrolig fleksibel boligalarm, hvis du køber hos Lockon. Alarmen styres fra din egen pc via dit online kontrolpanel på computer, tablet eller telefon. Du kan frakoble rumsensorer i rum efter eget valg, hvis det er nødvendigt.

En boligalarm fra LOCKON er utroligt nem at sætte op, og vi har forprogrammeret din nye alarm, så den er klar, når du har sat komponenterne op. For at oprette ekstra brugere, tilknytte nabohjælp eller rette grundindstillingerne, logger du bare på www.lockon.dk med dit brugernavn og kodeord. Derefter kan du lave alle de ændringer du har brug for, når du har brug for det.

Når du bestiller en boligalarm fra Lockon.dk medfølger skruer, rawplugs og holdere til montering af sensorer, kontakter og paneler. Desuden medsender vi vores egne 3,6V specialbatterier, som skal bruges i rumsensor og dørkontakt.

Hos Lockon kan du vælge mellem boligalarmer med nabohjælp eller Securitas kontrolcentral og vagtservice. Vi ved, at folk er forskellige og har forskellige præferencer omkring nabohjælp eller vagtservice. Derfor giver vi alle vores kunder mulighed for at vælge, hvem der skal have besked ved indbrud i boligen. Med en Lockon boligalarm får du følgende fordele:

  • En boligalarm fra LOCKON er overvåget af en alarmserver 24/7.
  • Overvågning af dine batterier, så enheder ikke løber tør, uden at du er advaret om at skifte batteri i enhederne på din boligalarm.
  • Du sparer montør og afmontering
  • Du får fri kundeservice

En boligalarm fra LOCKON er trådløs og meget nem at sætte op og du sparer derfor udgiften til en montør. Dit nye system bliver koblet op til en ekstern alarmserver og vores system overvåger dit alarmsystem og giver dig besked ved indbrud, hvis der er driftsproblemer, lav batteristand eller lignende.

Hvis du oplever problemer med din boligalarm eller du bare har generelle spørgsmål omkring dit alarmsystem eller abonnement, sidder vi altid klar i supporten til at vejlede og hjælpe med dine udfordringer i kontorets åbningstid. Du kan købe en komplet boligalarm fra 1495 kr. i oprettelse og udbygge efter dine behov.

Hvorfor købe ene boligalarm ? - Mange køber selvfølgelig en boligalarm for at undgå indbrud, men en alarm til boligen fra Lockon kan faktisk have flere forskellige formål: Udover at sirenen hyler og du får besked ved indbrud, så har du også mulighed for at tilkoble røgalarm eller kamera, så du altid kan følge med i, hvad der foregår i din bolig. Boligalarmen fra Lockon har også mulighed for at give dig SMS samt e-mail beskeder, når en person slår alarmen fra. På den måde ved du eksempelvis altid, hvornår dine børn kommer hjem fra skole.

Hvilken boligalarm skal jeg vælge? - Når du skal købe ny boligalarm, er det vigtigt at finde alarmen, der opfylder præcist dine behov - hverken mere eller mindre. Har du ikke brug for en ekstern kontrolcentral og vagtservice, er der heller ingen grund til at betale for det. Det er også vigtigt at tænke monterings- og afmonteringsomkostninger. Er det nødvendigt for dig, at der kommer en montør ud og sætter alarm systemet op for dig, eller kan du klare det selv? Ofte tilbyder alarmselskaber at sætte alarmen op for dig gratis, men her skal man også huske at tænke på afmonteringsomkostningen.

Hvad adskiller en Lockon boligalarm fra andre alarmer på markedet? - En boligalarm fra Lockon er først og fremmest ejet 100% af dig. Når du modtager udstyret, kan du kalde det dit. Lockon gør aldrig krav på at skulle modtage udstyret retur igen. Du har derfor mulighed for at gøre præcist, hvad du vil med udstyret, hvis du en dag vælger at stoppe dit abonnement.

Du sørger også selv for at alarmen bliver sat op ved tilmelding og taget ned ved opsigelse. Hos os er du nemlig montøren. Enheder læres utrolig nemt og hurtigt. 

Læs mere om alarmer her: Alarm til hjemmet, trådløs alarm, alarmpakke, privatalarm, hjemmealarm, alarmsystem, tyverialarm, alarmanlæg, husalarm