Din abonnement pris er 0.00 kr./mdr (0.00 kr./år)

Boligalarm

Med en LOCKON boligalarm øger du sikkerheden i dit hjem. Du kan tage hjemmefra med sikkerhed om, at din bolig er fuldt tyverisikret. Dertil kommer at du får en utrolig fleksibel alarm, hvis du køber hos Lockon. Den styres fra din egen pc via dit online kontrolpanel på computer, tablet eller telefon. Du kan frakoble rumsensorer i rum efter eget valg, hvis det er nødvendigt.

Denne fra LOCKON er utroligt nem at sætte op, og vi har forprogrammeret din nye alarm, så den er klar, når du har sat komponenterne op. For at oprette ekstra brugere, tilknytte nabohjælp eller rette grundindstillingerne, logger du bare på www.lockon.dk med dit brugernavn og kodeord. Derefter kan du lave alle de ændringer du har brug for, når du har brug for det.

Når du bestiller en fra Lockon.dk medfølger skruer, rawplugs og holdere til montering af sensorer, kontakter og paneler. Desuden medsender vi vores egne 3,6V specialbatterier, som skal bruges i rumsensor og dørkontakt.

Hos Lockon kan du vælge mellem varianter med nabohjælp, eller Securitas kontrolcentral og vagtservice. Vi ved, at folk er forskellige og har forskellige præferencer omkring nabohjælp eller vagtservice. Derfor giver vi alle vores kunder mulighed for at vælge, hvem der skal have besked ved indbrud i boligen. Med en Lockon variant får du følgende fordele:

  • En variant fra LOCKON er overvåget af en alarmserver 24/7.
  • Overvågning af dine batterier, så enheder ikke løber tør, uden at du er advaret om at skifte batteri i enhederne.
  • Du sparer montør og afmontering
  • Du får fri kundeservice

En boligalarm fra LOCKON er trådløs og meget nem at sætte op og du sparer derfor udgiften til en montør. Dit nye system bliver koblet op til en ekstern server og vores system overvåger dit system, og giver dig besked ved indbrud, hvis der er driftsproblemer, lav batteristand eller lignende.

Hvis du oplever problemer med dit produkt, eller hvis du bare har generelle spørgsmål omkring dit alarmsystem eller abonnement, sidder vi altid klar i supporten til at vejlede og hjælpe med dine udfordringer i kontorets åbningstid. Du kan købe en komplet løsning fra 1495 kr. i oprettelse og udbygge efter dine behov.

Hvorfor købe? - Mange køber selvfølgelig en boligalarm for at undgå indbrud, men en variant til boligen fra Lockon kan faktisk have flere forskellige formål: Udover at sirenen hyler og du får besked ved indbrud, så har du også mulighed for at tilkoble røgalarm eller kamera, så du altid kan følge med i, hvad der foregår i din bolig. Alarmen har også mulighed for at give dig SMS samt e-mail beskeder, når en person slår den fra. På den måde ved du eksempelvis altid, hvornår dine børn kommer hjem fra skole.

Hvilken skal jeg vælge? - Når du skal købe ny, er det vigtigt at finde den, der opfylder præcist dine behov - hverken mere eller mindre. Har du ikke brug for en ekstern kontrolcentral og vagtservice, er der heller ingen grund til at betale for det. Det er også vigtigt at tænke monterings- og afmonteringsomkostninger. Er det nødvendigt for dig, at der kommer en montør ud og sætter systemet op for dig, eller kan du klare det selv? Ofte tilbyder alarmselskaber at sætte den op for dig gratis, men her skal man også huske at tænke på afmonteringsomkostningen.

Hvad adskiller en Lockon variant fra andre varianter på markedet? - En fra Lockon er først og fremmest ejet 100% af dig. Når du modtager udstyret, kan du kalde det dit. Lockon gør aldrig krav på at skulle modtage udstyret retur igen. Du har derfor mulighed for at gøre præcist, hvad du vil med udstyret, hvis du en dag vælger at stoppe dit abonnement. Prøv vores uforpligtende prisberegner.

Du sørger også selv for at den bliver sat op ved tilmelding og taget ned ved opsigelse. Hos os er du nemlig montøren. Enheder læres utrolig nemt og hurtigt. 

Læs mere her: Alarm til hjemmet, trådløs alarm, alarmpakke, privatalarm, hjemmealarm, alarmsystem, tyverialarm, alarmanlæg, husalarm