Din abonnement pris er 0.00 kr./mdr (0.00 kr./år)

Læs mere om alarmer: Tyverialarm, Alarmsystem, Privatalarm, Boligalarm.

Alarm til hjemmet

Med en alarm til hjemmet øger du sikkerheden i din bolig og mindsker risikoen for indbrud. En alarm i hjemmet gør det muligt at kunne forlade hjemmet i god behold. Det danske marked er fyldt med forskellige former for alarmer til hjemmet, der hver har deres fordele og ulemper. Undersøg derfor markedet for alarmer til hjemmet, før du beslutter dig for dit endelige valg. Læs mere om alarmen til hjemmet på denne side.

En alarm til hjemmet fra Lockon er utrolig nemt at montere i din bolig. Efter at centralenheden er tilsluttet netværkskabel og strøm, kan den kommunikere trådløst med de tilkoblede enheder. Du ejer selv alarmsystemet og via dit abonnement, overvåger vi driften af din alarm 24/7, så du kan føle dig sikker, både når du er ude og når du er hjemme.

Vi giver bl.a. besked, hvis der er strømafbrydelse, internetudfald eller lavt batteri på dine enheder. Udover overvågningen af alarmen, så ejer du selve alarmudstyret og har livsgaranti på tekniske fejl på dine enheder.

Alarmen kommer med nabohjælp, men du har også mulighed for også tilknytte kontrolcentral og vagt til en gennemsigtig pris.

Køb din alarm til hjemmet her.
Alarm til hjemmet

Typer af alarmer til hjemmet

Markedet for alarmer til hjemmet kan ofte være uoverskueligt, og der er mange forskellige ting at tage hensyn til. Det vigtigste er dog, at du finder en alarm, der tilgodeser dine behov. Lockon tilbyder 2 forskellige udgaver af samme alarmsystem.

Alarm med nabohjælp

I et alarm til hjemmet med nabohjælp udnyttes det personlige netværk: venner, familie eller naboer kan handle med det samme, når alarmen går i gang i hjemmet. For mange vil nabohjælpen ofte være en god mulighed, hvis der er personer i ens netværk, der har mulighed for at træde til hurtigt for at tilse situationen, når alarmen går.

Alarm til hjemmet med kontrolcentral og vagt

Mange mennesker foretrækker også een alarm, hvor en professionel vagt træder til når alarmen går. Lockon bruger Securitas kontrolcentral og vagtservice i alarmsystemer med vagt. Kontrolcentralen vil ved indbrud forsøge at kontakte dig, når alarmen går og rykke ud hvis nødvendigt. Vagten er ekspert i at håndtere indbrudssituationer og kan vejlede den indbrudsramte i, hvordan et indbrud skal håndteres.

Spørgsmål og svar om alarm til hjemmet

Hvilken alarm skal jeg købe?

Valget af alarm til hjemmet afhænger af dit behov, og om du ønsker at benytte dig af nabohjælp eller kontrolcentral med vagtservice. Uanset hvad du vælger, så har vi alarmsystemet præcist til dig. Se udvalget af alarmter til hjemmet her.

Det er også vigtigt at vurdere, hvad du præcist har brug for i en alarm. Har du flere rumsensorer, dørkontakter eller røgalarmer? Har du behov for et kamera, så du kan kan live streame billeder fra dit hjem uanset hvor du befinder dig i verden? Måske har du kun behov for en lille pakke til lejligheden eller sommerhuset.

Lockon kan guide dig i dit valg af alarm til hjemmet uanset dit behov. Kontakt os for mere information.

Hvorfor have et alarm i dit hjem?

Alarmen giver først og fremmest tryghed i din bolig - både når du er ude og hjemme, og du ved at andre kan træde til og hjælpe, hvis alarmen går.

Et alarmsystem har oftest også andre funktioner end kun at give dig besked, når alarmen går. Du kan eksempelvis tilkoble røgalarmer, kameraer og få besked, når dine børn kommer hjem.

Hvilke tilføjelsesmuligheder har til min alarm i hjemmet?

Med et alarmsystem fra Lockon kan du opbygge dit alarmsystem præcist som du vil og tilføje selvvalgte enheder. Eksempelvis kan du føje et kamera, røgsensor, udendørs sirene samt meget andet.

Læs mere om alarmer her: trådløs alarm, boligalarm, alarmpakke, privatalarm, hjemmealarm, alarmsystem, tyverialarm, alarmanlæg, husalarm