Din abonnement pris er 0.00 kr./mdr (0.00 kr./år)

Læs mere om alarmer: Tyverialarm, Alarmsystem, Privatalarm, Boligalarm.

Formålet med en tyverialarm er først og fremmest at sænke risikoen for tyveri i dit hjem, og du ønsker selvfølgelig også at forøge trygheden i din bolig. Tyverialarmen er specielt nødvendig, når vi er på ferie og i højtider, hvor vi er optagede med at se til vores familie og venner.

Markedet for tyverialarmer kan for mange virke uoverskueligt, og det kan være svært at finde et selskab, der kan tilbyde præcist det, som du eftersøger. Derfor gælder det i første omgang om at undersøge markedet for tyverialarmer og finde frem til der alarmselskab, der kan opfylde dine behov uden at sprænge dit budget.

Før du anskaffer dig en tyverialarm, bør du følge disse trin:

  • Dan dig et overblik over forskelle i alarmselskabers tilbud, og find de alarmselskaber, der er i stand til at opfylde dine behov.
  • Find en plantegning over dit hus eller optegn selv en, så du kan markere, hvor du har brug for at opsætte bevægelsesfølere, dørkontakter, røgalarmer osv.
  • Forhør dig om priser og services hos dine udvalgte alarmselskaber og vælg det selskab, der kan give dig det du ønsker.

Undersøg altid, hvad forskellige leverandører af tyverialarmer kan tilbyde præcist dig, før du beslutter dig for dit køb.

tyverialarm med nabohjælp

tyverialarm med vagt

Du foretrækker måske selv at sætte din tyverialarm op og spare montøren væk. Mange leverandører reklamerer med fri montering af alarmen, men du ender ofte som kunde med at betale for monteringen i sidste ende alligevel. Det kan eksempelvis være ved opsigelse af alarmen, hvor du betaler et beløb, der både omfatter montering samt afmontering.

Der er flere forskellige fordele ved at købe en gør-det-selv tyverialarm. For det første bestemmer du helt selv, hvordan og hvor du vil opsætte alarmudstyret. Du har også bedre kontrol over antallet af enheder, du vil have koblet på. Derudover er alarmer i dag oftest trådløse og nemme at sætte op, så selv de ikke teknisk begavede kan følge med.

Tyverialarmen fra Lockon kombinerer høj service med en alarm, du selv sætter op og dermed sparer montøren væk. Vi ved at det er vigtigt for de fleste, at man ikke betaler for noget, man ikke har brug for. Derfor ydes der fri support for alle Lockon kunder, så alle kan få sat deres tyverialarm nemt op.

Tyverialarm med nabohjælp

Foretrækker du en tyverialarm, hvor du drager fordel af dit netværk: dine naboer, familie, venner og bekendte, bør du vælge en tyverialarm med nabohjælp. Du kan tilpasse tyverialarmen præcis som du vil, og priserne starter fra kun 99 kr./md.

I en tyverialarm med nabohjælp får du mulighed for at oprette en nabohjælpsliste med personer, der kan kontaktes, hvis du ikke selv har mulighed for at reagere på alarmen. På den måde er du altid sikker på, at der altid er nogen klar til at reagere på indbrudsalarm.

Tyverialarm med vagt

Hos Lockon har du også mulighed for at tilknytte kontrolcentral og vagtservice på din tyverialarm. Mange steder kan priserne for en tyverialarm med vagt virke uoverskuelig, men vi har valgt at have en fast gennemsigtig pris på 269 kr./md. uanset antal enheder tilkoblet.

En tyverialarm med vagt er for dig, der ønsker en professionel håndtering af indbrudsalarm og evt. afdækning ved indbrud. På den måde er du altid sikker på, at et indbrud bliver håndteret professionelt.

Skal jeg købe tyverialarm med eller uden abonnement?

Køber du en tyverialarm med abonnement hos Lockon, er der en række fordele du kan gøre brug af ift. en alarm uden abonnement. Eksempelvis får du evighedsgaranti på dit alarmudstyr, og din alarm bliver overgået 24/7 fra vores eksterne alarmserver.

Hvor køber jeg en billig tyverialarm?

Ønsker du at købe en billig tyverialarm, kan du med fordel vælge Lockons tyverialarm med nabohjælp. Den koster fra kun 99 kr./mdr. og giver dig mulighed for at tilføje op til 5 andre personer på nabohjælpslisten, der kan få besked, hvis du ikke selv har mulighed for at reagere på alarmen.

Hvilken er den bedste?

Den bedste tyverialarm afhænger helt af dit behov. Det gælder derfor først om at finde frem til, hvad du behøver, og hvad du finder nødvendigt i en tyverialarm.

Med en tyverialarm fra Lockon har du mulighed for frit at vælge med nabohjælp eller vagt, og du kan tilføje ekstraenheder som udendørs sirene, røgalarm, ekstra sensorer osv.

Læs mere:

Vi samarbejder med Alka Forsikring – Spar 500 kr. på din alarm

Læs mere om alarmer her: Alarm til hjemmet, trådløs alarm, boligalarm, alarmpakke, privatalarm, hjemmealarm, alarmsystem, alarmanlæg, husalarm

Tyverialarm