Din abonnement pris er 0.00 kr./mdr (0.00 kr./år)

Læs mere om alarmer: Tyverialarm, Alarmsystem, Privatalarm, Boligalarm.

Tyverisikring er en nødvendighed i de fleste hjem i Danmark, da vi som land er et af de mest indbrudsplagede i Europa. Der kan være mange grunde til at vi ligger højt i indbrudsstatistikkerne i forhold til de lande, vi normalt sammenligner os med.

For det første, så bor mange danskere i parcelhuse, hvor der ofte er hæk eller hegn, der omkranser boligen, og tyven kan derved uforstyrret gennemføre sit arbejde. For det andet, så er strafferammen i Danmark for at begå indbrud lav i forhold til andre Europæiske lande, og konsekvensen ved et indbrud for de kriminelle er dermed ikke så stor. For det tredje, så er Danmark et af de rigeste lande i verden, og mange danskere fylder deres hjem med dyrt elektronik, designermøbler og andre let sælgelige genstande med høj salgsværdi.

Lav derfor en gennemgående tyveriskring af dit hjem, så du helt præventivt kan holde tyven ude. Så slipper du for ubudne gæster i din bolig.

 

Udover at sikre dine vinduer og døre, så har en alarm en præventiv effekt og gavner den samlede tyverisikring. Alarmen kan nemlig være både forebyggende og afskrækkende for tyven.

Du skal derfor spørge dig selv, hvilken alarmtype der vil være mest optimal til netop din bolig. Er det nok for dig, hvis naboer og bekendte kan reagere på en alarm, eller foretrækker du at en vagt kan komme ud og tilse stedet? Er der eksempelvis tale om et sommerhus, der ligger langt fra din bopæl, venner og bekendte, kan det i mange tilfælde vær en fordel af have en kontrolcentral og vagt tilkoblet din alarm.

Lockon tilbyder både alarm med vagt og alarm med nabohjælp, så du kan komme i gang med tyverisikring af dit hus, præcist som du ønsker det.

Tyverisikring og vagt

Ønsker du at tyverisikre med en alarm med vagt, bør du vælge Lockon SECURE. Med Lockon SECURE kan du tilføje op til 19 enheder på din centralenhed, uden at abonnementsprisen stiger. Du har en fast månedlig omkostning på 269 kr. og kan frit vælge hvilke enheder, du ønsker tilkoblet. Kontrolcentralen sørger for at kontakte dig, hvis en indbrudsalarm finder sted, og sender eventuelt en vagt, hvis det er nødvendigt.

Tyverisikring og nabohjælp

Bor du til gengæld et sted, hvor naboer, venner, familie eller bekendte hurtigt kan træde til, hvis alarmen går, og du ikke selv har mulighed for at reagere på, bør du overveje Lockon SAFE, der gør brug af nabohjælp. Alarmen med nabohjælp gør brug af dit personlige netværk, så du kan tilføje op til 5 andre kontaktpersoner, der bliver tilknyttet din alarm.

Hvordan laver jeg den bedste tyverisikring af mit hus ?

Den bedste tyverisikring af dit hus laves ved at gennemgå dine døre, vinduer og evt. mure. Herefter kan du med fordel anskaffe dig en tyverialarm. Lockon tilbyder tyverialarmer til alle behov, og alarmen kan tilpasses præcist som det ønskes.

Hvilken tyverialarm skal jeg købe for at lave tyverisikring i mit hjem?

Først og fremmest skal du købe en tyverialarm, der dækker dine behov – hverken mere eller mindre. Kig på hvor mange/hvilke enheder du har brug for, og forhør dig om priser ved de forskellige alarmleverandører.