Din abonnement pris er 0.00 kr./mdr (0.00 kr./år)

Med en trådløs alarm undgår du at skulle føre ledninger på kryds og tværs i hele huset. Før i tiden blev alarmens enheder nemlig forbundet med ledninger, og der skulle oftest en montør ud for at opsætte alarmen. Det gjorde hele processen til en både tidskrævende og ikke mindst dyr fornøjelse.

Heldigvis er situationen en helt anden i dag. Alle kan opsætte de fleste trådløse varianter på få minutter og pille dem ned igen. Dette er selvfølgelig ikke tilfældet, hvis dit alarmselskab kræver, at der sendes en montør ud for at montere og afmontere udstyret igen.

I dag bør du overveje, om et i virkeligheden er nødvendigt at få en montør ud for at gøre arbejdet for dig, hvis du alligevel er i stand til at gøre det selv.

 

 

En trådløs alarm er for mange en nem måde at installere en alarm selv. I en fra LOCKON kommunikerer centralenheden trådløst med rumsensorer, dørkontakter og andre tilsluttede enheder. Centralenheden med sirene bliver tilsluttet strøm samt netværkskabel.

Den trådløse variant fra LOCKON overvåges 24/7 og giver bl.a. meldinger omkring strømsvigt, internetudfald og lavt batteriniveau. Du har ligeledes mulighed for at vælge enten nabohjælp eller kontrolcentral og vagtservice.

Den sikrer trygheden i hjemmet og giver dig ingen begrænsninger ift. opsætningen af enheder.

Hvorfor købe en?

En af disse garanterer en nem, simpel og hurtig installation. Alle kan i princippet installere en trådløs alarm fra LOCKON, da det eneste der kræves er en kablet internetforbindelse. På få minutter er du oppe at køre.

Er der en risiko ved at købe sådan en?

Mange mennesker er interesseret omkring sikkerheden i en trådløs model. Nogle indbrudstyve benytter sig af "jamming" (læs mere her) til at forstyrre billige varianter. Centralenheden i LOCKON's alarm kører på en kablet internetforbindelse, så brugeren af alarmen altid vil få besked, hvis centralenheden mister den trådløse forbindelse til dens enheder.

Hvilken er den bedste?

Udvalget af trådløse alarmer på det danske marked er stort, og det kan være svært at finde den helt rigtige leverandør. Der er mange ting man skal overveje, når man køber en.

Er det eksempelvis muligt hurtigt at komme igennem til supporten, hvis man har spørgsmål eller problemer omkring alarmen? Opfylder den trådløse alarm præcist mine behov? Får jeg unødvendigt meget i min alarmpakke, som jeg betaler unødvendigt meget for? Kan jeg selv vælge, om jeg vil benytte mig af nabohjælp eller kontrolcentral og vagtservice?

Læs mere om alarmer her: Alarm til hjemmet, boligalarm, alarmpakke, privatalarm, hjemmealarm, alarmsystem, tyverialarm, alarmanlæg, husalarm