Din abonnement pris er 0.00 kr./mdr (0.00 kr./år)

Læs mere om alarmer: Tyverialarm, Alarmsystem, Privatalarm, Boligalarm.

Alarm med kamera overvågning

En alarm med kamera overvågning er den perfekte løsning, hvis du vil følge med i, hvad der sker derhjemme, når du er på farten. Hvis tyven bryder ind, er det muligt for dig at spore tyvens færd, opfange dokumentation og måske enda få sat ansigt på tyven.

Kamera overvågningen fra Lockon kobles op på din alarm, og giver dig mulighed for at streame direkte via dit online kontrolpanel eller en gratis alarm app, vi stiller til rådighed. Der er altså rig mulighed for at overvåge dit hjem, selvom du ikke er hjemme.

Alarm og kamera overvågning

Der findes mange forskellige slags kameraer til overvågning af dit hjem. Lockon.dk tilbyder to forskellige kameraer afhængig af dit behov. De har hver deres fordele og ulemper. Du kan læse mere om begge kameraer herunder.

Kamera med sensor

Kamera overvågning med infrarød og sensor

Et kamera fra Lockon med indbygget sensor og infrarød kan registrere bevægelse foran kameralinsen - også selvom det er nat eller mørkt. I tilfælde af, at kameraet vil opfange bevægelse, mens din alarm er slået til, vil videokameraet automatisk optage en 30-sekunders sekvens som derefter kan ses på det online kontrolpanel.

Klik her for at læse mere om vores kamera med indbygget infrarød og bevægelsessensor

Oprettelse: 995 kr.

Abonnement: 50 kr.

Kamera overvågning uden infrarød og sensor

Et kamera uden infrarød og sensor er afhængig af dine andre enheder i din alarm. Det er stadig muligt at foretage live streaming fra kameraet, men kameraet kan ikke af sig selv registrere bevægelse foran sig. Derfor er den mest optimale placering af et kamera uden infrarød og sensor i et rum, hvor der befinder sig andre enheder, der kan registrere bevægelse.

Dette kamera ligger rent prismæssigt derfor også lidt billigere end et kamera med infrarød og sensor i og med funktionaliteten er en anelse begrænset.

Klik her for at læse mere om vores kamera uden indbygget infrarød og bevægelsessensor

Oprettelse: 295 kr.

Abonnement: 0 kr.

Kamera uden sensor

Alarm og kamera overvågning

Spørgsmål og svar om alarm med kamera og video overvågning

Hvorfor skal man købe et kamera med video overvågning sammen med sin alarm?

Det kan være fornuftigt at investere i et kamera sammen med sin alarmpakke, da det giver en udvidet funktionalitet til din alarm. Har du ikke alarm, og tyven bryder ind, har man ingen mulighed for at kunne dokumentere tyvens færden og sætte ansigt på tyven.

Hvor kan jeg købe trådløs kamera sammen med en alarm?

lockon.dk er det muligt at købe 2 forskellige kameraer i sin alarm som beskrevet herover. De kan begge findes ved at trykke her.

Hvad er fordelen ved at købe et kamera sammen med sin alarm og ikke et stand-alone kamera?

Der er en række fordele ved at have et kamera overvågning opkoblet på et alarmsystem. For det første har kameraet mulighed for at agere som en bevægelsessensor og slå alarmen til i tilfælde af indbrud. For det andet kan kameraet spille sammen med de andre enheder i hjemmet og reagere på deres opfangelser.