Din abonnement pris er 0.00 kr./mdr (0.00 kr./år)

Læs mere her: Alarmsystem, Boligalarm.

Det er ingen hemmelighed, at Danmark er det mest indbrudsplagede land i Europa. Vi ligger langt over de lande, vi normalt sammenligner os med, og det kan være skræmmende at se virkeligheden i øjnene. Faktisk har Danmark ca. 807,92 indbrud pr. 100.000 indbyggere. Til sammenligning har Sverige kun 435,94.

Vi har herunder samlet de vigtigste statistikker, når det kommer til indbrud i Danmark. Vi arbejder på siden løbende. Indbrudsstatistikkerne er du velkommen til at sætte ind på din hjemmeside eller blog. Husk at linke tilbage til Lockon.dk

Indbrudsstatistik Europa

Indbrud i Europa pr. 100.000 indbyggere.

Danmark er hårdest ramt i Europa

Som det ses på diagrammet herover, så ligger Danmark desværre højest i de europæiske statistikker, når man kigger på antallet af indbrud i forhold til indbyggertal. Selvom mange måske føler sig trygge i lille Danmark, så viser det ovenstående diagram altså en anden realitet, vi desværre gennem de seneste mange år har måttet vende os til.

Der kan være mange årsager til, at der er så mange indbrud i Danmark. Nogle af årsagerne kan være rigdom, gode flugtmuligheder, lav strafferamme, mange parcelhuse og at vi generelt har meget tillid til hinanden i vores land.

Alt for mange danske huse er derfor nemme mål for indbrudstyve.

Indbrudsstatistik Regioner i Danmark

Indbrud pr. 1.000 husstande i Danmark i 2012.

Flest indbrud på Sjælland og i Syddanmark

Går man ind og kigger på de enkelte regioner, er det tydeligt at se, at der bliver begået flest indbrud på Sjælland samt i region Syddanmark ift. antallet af indbyggere.

Indbrudsudvikling i Danmark

Indbrudsudviklingen i Danmark.

Undgå indbrud med en alarm

Privatalarm

Tyverialarm

Her finder du vores udvalg af overvågningsudstyr.