Din abonnement pris er 0.00 kr./mdr (0.00 kr./år)

Læs mere om alarmer: Tyverialarm, Alarmsystem, Privatalarm, Boligalarm.

Husalarm

Er du på udkig efter en husalarm, der kan beskytte dit hjem mod uvelkomne gæster? Det er oftest først når indbruddet er sket, at man opdager nødvendigheden af en husalarm i hjemmet. I Danmark bliver der begået indbrud hvert 12. minut, og vi er dermed et af de lande i Europa, hvor der bliver begået flest indbrud pr. indbygger.

Vil du sikre dit hjem med et brugervenligt system, der øger trygheden i boligen samt forhindre et indbrud præventivt, bør du overveje en husalarm fra Lockon. Så er du altid sikker og tryg – uanset om du er ude eller hjemme.

Vi har alle forskellige præferencer, når det kommer til valget af alarm i hjemmet, og alarmen bør altid tilpasses efter dine ønsker og behov, så du ikke ender op med en løsning, som er dyrere og mere omfattende end højest nødvendigt. 

Husalarm med kamera

Hos Lockon har du masser af tilføjelsesmuligheder til din husalarm. Du kan eksempelvis vælge at tilkoble et kamera, så du altid kan følge med i, hvad der foregår i dit hjem. Du kan vælge at tilkoble både kamera med og uden sensor til din husalarm, og kameraet kan indstilles til automatisk at lave optagelser ved indbrud. Du har også mulighed for at se live streaming direkte fra Lockons alarm app. Vi tilbyder også kameraer, der kører via en selvstændig app. På en måde kan du tidsindstille kameraet separat ift. resten af din husalarm fra Lockon.

Web-App og husalarm

Udover at styre din husalarmen, har du også mulighed for at styre tænd-sluk enheder via Lockons husalarm app. Du kan selvfølgelig også slå alarmen til og fra på normalvis samt bruge skalsikring på alarmen via web-appen. Med web-appen har du altid alarmen lige ved hånden og kan betjene din alarm uanset, hvor du er i verden. Det giver dig tryg- og sikkerhed for, at alt er som det skal være i hjemmet.

Hvilken pris skal jeg give for en husalarm?

Prisen på en husalarm afhænger af dit behov. Ønsker du eksempelvis nabohjælp eller kontrolcentral og vagt? En alarm med nabohjælp hos Lockon koster fra 99 kr./md. og en alarm med vagt har en fast lav pris på 299 kr./md. uanset antal enheder tilkoblet. Hos flere alarmselskaber, der tilbyder professionel kontrolcentral og vagtservice stiger abonnementsprisen jo flere enheder, du kobler på dit system. Hos Lockon kan du regne med at dit månedlige abonnement på husalarmen med vagt altid har en fast lav månedlig omkostning.

Du har efterfølgende mulighed for at tilpasse alarmen med akkurat de enheder, du har behov for. Du kan eksempelvis tilføje udendørs sirene, ekstra kamera, røgsensor eller måske en ekstra rumsensor.

Læs mere om alarmer her: Alarm til hjemmet, trådløs alarm, boligalarm, alarmpakke, privatalarm, hjemmealarm, alarmsystem, tyverialarm, alarmanlæg