Din abonnement pris er 0.00 kr./mdr (0.00 kr./år)

Læs mere om alarmer: Tyverialarm, Alarmsystem, Privatalarm, Boligalarm.
Brandalarm

Brandalarm

Når man ønsker at anskaffe sig en brandalarm, er det først og fremmest for at kunne høre, når der er brand i hjemmet. Det er også en fin løsning for de fleste, men vil du ikke gerne have besked når din brandalarm hyler, selvom du ikke er hjemme?

Gør dig selv den tjeneste, at købe en brandalarm, der kan opkobles på dit alarmsystem. Brandalarmen kan derved give besked til dig, når der er røgudvikling i hjemmet, og du behøver derfor ikke være hjemme for at vide, at der er brand i huset.

Smart trådløs brandalarm

I dag er de fleste brandalarmer trådløse. Det gælder også brandalarmen fra Lockon, der nemt kan sættes op på din Lockon alarm. En brandalarm fra Lockon koster 395 kr. i oprettelse, er nem at sætte op, og alarmerer med 95 dB.

En brandalarm fra Lockon spiller sammen med dit alarmsystem, og kan derved sende dig besked i tilfælde af brand.

En brandalarm der udnytter dit netværk

Udover at du selvfølgelig selv får besked på din telefon, når der er registreres røg hos brandalarmen, så har du også mulighed for at bruge dit netværk ved at benytte nabohjælpslisten, der stilles til rådighed, hvis du har alarm hos Lockon. Med den får du mulighed for også at advare op til 5 andre personer, hvis der opstår brand i hjemmet.

Brandalarm