Din abonnement pris er 0.00 kr./mdr (0.00 kr./år)

Læs mere om alarmer: Tyverialarm, Alarmsystem, Privatalarm, Boligalarm.

Alarmpakke til alle behov

Med de forskellige alarmpakker fra Lockon kan du sammensætte din alarm nøjagtigt som du vil og som det passer til dit behov. Du kan starte med den lille pakke som består af en centralenhed, en rumsensor, en dørkontakt, en fjernbetjening og et kontrolpanel. Hvis du har brug for flere sensorer og/eller kameraovervågning, røgsensor el. flere fjernbetjeninger, kan du til enhver tid tilkøbe disse enheder og abonnementet rettes til så det passer til netop din løsning.

På den måde kan du selv vælge din alarmpakke ud fra dit hjem og dit behov for tyverisikring af dit hjem. Der er jo stor forskel på, hvor mange rum der skal overvåges i en etværelses lejlighed og i en villa på 300 kvm.

Udvalg af alarmpakker fra Lockon

Alle alarmpakker inkluderer abonnement til forskellige satser. Du kan vælge en alarmpakke med nabohjælp og en med vagt. Alarmpakken med nabohjælp betyder, at de naboer, du vælger til dine kontaktpersoner, vil modtage besked når din alarm går i huset og du ikke selv reagerer på den underretnings-sms du modtager fra os. Hvis du derimod vælger alarmpakke med vagt, betyder det at en autoriseret vagt kører ud og tjekker dit hus, hvis din alarm går og du ikke reagerer på vores alarmering.

Lige meget hvilken alarmpakke og hvilket abonnement du vælger er du med alarmsystem fra Lockon sikret mod indbrud. Bare det at du har mærkater der viser at du har installeret alarm, er nok til at indbrudstyvene vælger et andet hus. Hvis du vælger at tilkøbe vores tænk-sluk-enhed som du kan programmere til at tænde lys og musikanlæg automatisk, når du ikke er hjemme, er du endnu mere sikker på at tyvene går uden om dit hjem. Indbrudstyvene undgår nemlig huse, hvor der er tændt lys og hvor de kan se tydelig skiltning af alarmsystem.

Læs mere om alarmer her: Alarm til hjemmet, trådløs alarm, boligalarm, privatalarm, hjemmealarm, alarmsystem, tyverialarm, alarmanlæg, husalarmAlarmpakke