Din abonnement pris er 0.00 kr./mdr (0.00 kr./år)

Læs mere om alarmer: Tyverialarm, Alarmsystem, Privatalarm, Boligalarm.

Alarm til lejlighed og villa

Hvad er vigtigt, når du skal vælge alarm til din lejlighed eller villa? Det vigtigste er jo at alarmen er driftssikker, så du kan være tryg, når du forlader dit hjem. Ved et driftssikkert alarmsystem forstås en alarm der virker, hvis du får ubudne gæster, en alarm der fortæller dig, hvis dine sensorer mangler strøm, eller hvis din internetforbindelse er nede. Med andre ord er det vigtigt at du finder den alarm, der gør dig mere tryg og sikker i hverdagen.

Med en alarm fra Lockon får du netop en alarm med disse egenskaber. Du får en alarm der gør det muligt at sikre dit hjem mod indbrud og brand. Derudover kan du sammensætte din alarmpakke nøjagtigt som det passer til dit hjem og dine behov. Alarmen er super let at montere og indstille og da vi har at gøre med et online system, der er koblet op på en online alarmserver, har du sikkerhed for, at din alarm er overvåget alle døgnets timer.

Vores alarmserver tjekker trafikken til din Lockon alarm hvert tiende minut, og hvis kommunikationen har været afbrudt, så sender vores alarmserver besked om dette til din smartphone. Dermed er du sikker på at du har en driftssikker alarm installeret. Vores tænd-sluk-enhed kan indstilles til at tænde alt lyset i huset ved indbrud, så både sirene og lys skræmmer tyven væk.

Alarm til lejlighed og villa

I en lejlighed har man typisk behov for mange af de samme enheder som en større villa. Forskellen er antallet af enheder. En lejlighed har oftest kun én indgangsmulighed så en enkelt dørkontakt vil i de fleste tilfælde være nok. Det samme gør sig gældende for rumsensorer. Har tyven kun mulighed for at komme ind ad fordøren til lejligheden, er en enkelt rumsensor oftest nok. Ligger lejligheden lavt, og kan tyven komme ind ad et vindue, kan man med fordel tilkoble en ekstra dørkontakt elle rumsensor til at afdække den anden indgangsvej.

Lockon SAFE er den ideelle alarm til lejligheden. Den består af en centralenhed med sirene, betjeningspanel, rumsensor, dørkontakt samt fjernbetjening.

En villa har for det meste flere indgange og rum, der skal dækkes end en lejlighed. Der stilles derfor også højere krav til alarmudstyret. Bor man eksempelvis i et område, hvor naboerne hurtigt kan komme til, vil en udendørs sirene være en oplagt mulighed.