Alka Forsikring logo

Spar selvrisikoen på din Alka forsikring

Vi samarbejder med Alka, så du kan sikre dit hjem

Alka har godkendt alarmkonceptet fra Lockon. Det har medført, at Lockon samarbejder med Alka om forskellige aktiviteter - blandt andet at Alka fjerner selvrisikoen for sine Indbo- og Husforsikringskunder, når de har et alarmabonnement hos Lockon. For at spare selvrisikoen er kravet blot, at alarmen er slået til ved et evt. indbrud.

Spar 500 kr. på din alarmpakke - Alka Rabat på Lockon tyverialarm

Har du din indbo- eller fritidshusforsikring hos Alka, får du 500 kr. i rabat på din alarmpakke hos Lockon. Du kan vælge mellem 2 alarmpakker:

  • Alarmpakke med nabohjælp: 995 kr. + 99 kr./md. i abonnement
    (Normal købspris 1.495 kr. + 99 kr./md. i abonnement)
    (Securitas vagtordning kan tilkøbes for 100 kr./md.)
  • Alarmpakke med vagtordning: 995 kr. + 269 kr./md. i abonnement
    (Normal oprettelsespris 1.495 kr. + 269 kr./md. i abonnement)

Få fat i din rabatkode

Hvis du ønsker en Lockon-alarm med Alka-rabat, skal du i bestillingen på lockon.dk/alka bruge en rabatkode. Rabatkoden fås ved henvendelse til Alka:

Hvis du skriver til os på e-mail skal du oplyse dit policenr. Efterfølgende sender vi rabatkoden retur til din e-mail-adresse.

Jeg er ikke kunde hos Alka. Hvilke muligheder har jeg så?

Forsikringsselskaberne har forskellig praksis for, hvordan der gives rabatter på enten præmie eller selvrisiko på indboforsikringen, når der er installeret en privatalarm. Kontakt dit forsikringsselskab for at høre, om du har tilsvarende muligheder som hos Alka.

Alternativt kan du kontakte Alka på telefon 70 12 14 16 eller på www.alka.dk/indboforsikring/lockon, hvis du er interesseret i at få et tilbud.

Alka Forsikring logo