Lockon secure alarm

Grundpakken LOCKON SECURE er særligt velegnet til boliger på op til omkring 100 m2. Det kunne fx være til brug i lejlighed og sommerhus.

Med i alarmpakken får du kontrolcentral med vagtservice, så du er garanteret hurtig udrykning ved indbrud.

Med LOCKON SECURE kan tilføjes i alt 20 enheder på din centralenhed, alle tilkøbsprodukter købes via webshoppen og er uden ekstra månedligt abonnement - dvs. alt i ét abonnement (gælder ikke for videokamera).

Med en LOCKON trådløs tyverialarm skal du aldrig mere bekymre dig om ubudne gæster. Når du har betalt for oprettelsen, så er udstyret dit, og du får en alarmpakke, som også børn kan finde ud af.

Oprettelse: 1495 kr.

Abonnement pr. måned: 269 kr.

Betalingskort

Med et LOCKON abonnement, kan du automatisk styre din alarm fra mobil eller tablet. Vi stiller helt omkostningsfrit en app til rådighed for alle vores kunder, så dit alarmsystem altid er lige ved hånden. LOCKON App'en kan hentes til iPhones samt Android telefoner.

 

Download Lockon app appstoreDownload Lockon app Google Play
Lockon alarm app

Dette får du med i pakken

Centralenhed 1 stk
Betjeningspanel 1 stk
Rumsensor 1 stk
Dørkontakt 1 stk
Fjernbetjening 1 stk
Kontrolcentral & vagtservice Ja
LOCKON klistermærker 3
LOCKON alarmskilt 1

Nem installation

Du behøver ikke være teknisk ekspert for at installere vores alarm. Alarmen er nemlig trådløs og kan opsættes af enhver på få minutter.

1 - Tilslut centralenheden.

2 - Aktivér de trådløse enheder.

3 - Log ind på dit kontrolpanel og opsæt din alarm, præcist som du vil.

Du kan komme i gang allerede i dag og sikre dit hjem med det samme. Husk der altid er livsgaranti på vores alarmsystemer. Hvad venter du på?

 

Det siger vores kunder:

"

Utrolig nem og enkel opsætning af alarmen. Har haft alarmen i over 3 år, hvor den bare har kørt upåklageligt. Kan varmt anbefale LOCKON til alle som ønsker en alarm løsning som er nem og som bare virker.

- Allan Jensen om LOCKON, www.trustpilot.com

"

Kundebetjeningen er virkelig i TOP, efter at jeg gennem nogen tid har talt med de flinke servicemedarbejder "live" , samt pr. mails. Alarmen incl. diverse udstyr er 100% troværdigt , så jeg kan varmt anbefale det , til dem der måtte være i tvivl !

- Helmut Rasmus Hougaard om LOCKON, www.trustpilot.com

"

Har haft LOCKON i et par måneder nu og alt kører smertefrit... Systemet skal nok sørge for at jeg ved hvad der sker... Specielt de par gange, jeg er gået i alarmen. Som tidl. elektriker er jeg meget imponeret

- Kristian Halkjær om LOCKON, www.trustpilot.com

LOCKON SECURE specifikationer

Sirene 104 Db
Rumsensor dækning ca. 40 m2 (10-12 meter)
Trådløst betjeningspanel Op til 6 brugere med PIN kode
Smartphone App Op til 6 individuelle brugere
Betalingskort

Oprettelse: 1495 kr.

Abonnement pr. måned: 269 kr.