Din abonnement pris er 0.00 kr./mdr (0.00 kr./år)

Det smarte hjem

Hvorfor ikke gøre dit hjem smart og intelligent, når det kommer til sikkerheden i din bolig? En Lockon alarm er fyldt med funktioner, der er tilpasset det moderne smarte hjem.

Smart tænd sluk ur til alarm

Styr din el uden at være hjemme

Med tænd-sluk enhederne fra Lockon, har du mulighed for at tænde og slukke for dine stikkontakter uden at være i nærheden af dem. Tænd-sluk enheden kan indstilles til at tænde og slukke manuelt via det online kontrolpanel og vores App eller efter en timer. Du har også mulighed for at tænde alle dine tænd-sluk enheder i tilfælde af indbrudsalarm.

Alarm app

Tag alarmen med dig hjemmefra

For at betjene alarmen, skal du ikke nødvendigvis være i nærheden af den. Er du ved en computer eller smartphone, kan du til enhver tid slå alarmen til og fra eller tjekke, hvem der senest har forladt hjemmet. Du har selvfølgelig også mulighed for at se live streaming fra dit videokamera samt tænde og slukke for tænd-sluk enheder.

sikkert hjemme alarm sms

Er dit barn sikkert hjemme?

Med SikkertHjemme SMS beskeder fra Lockon, bliver du altid kontaktet, når en udvalgt person slår alarmen fra. SikkertHjemme SMS er den ideelle løsning, til dig der gerne vil vide, hvornår dit barn kommer hjem fra skole.

nabohjælp alarm

Det digitale nabolag

Brug dine naboer, venner eller famile til at tilse dit hjem ved indbrudsalarm, hvis du ikke selv har mulighed for det. Tilføj op til 6 personer på din nabohjælpsliste, der skal have besked, hvis du ikke selv har mulighed for at reagere på alarmen.

Forudsætninger

Inden du bestiller en alarm fra Lockon, skal du være opmærksom på følgende:

Du skal have en bredbånds- eller fibernetforbindelse, som er tændt samt have en switch eller router tilkoblet din bredbånds- eller fibernetforbindelse. Du skal have et mobilabonnement og en mobiltelefon, så der kan modtages eventuelle alarmer via SMS. Der er en bindingsperiode på 6 måneder, og betalingen opkræves kvartalsvis. Alle omkostninger til evt. forbrug på bredbåndsforbindelsen eller til opkald ved anvendelse af privatalarmens backupmulighed over fastnet afholdes af kunden.


Her finder du vores udvalg af overvågningsudstyr.