Driftstatus

Dato Vedrører Status
13/02-2018 Internet

Vi oplever en teknisk fejl der bliver sendt besked om ingen internet forbindelse / internet forbindelse genetableret. Vi arbejder på at få det løst. -

FEJEN ER NU LØST - vi bekalger de gener der måtte have været i den forbindelse

31/10-2017 iOS app Vi oplever, at der ikke kan streames live video fra iOS appen. Der bliver i øjeblikket arbejdet på en opdatering, så der igen kan afspilles live streaming.
17/05-2017 Android App Android appen er blevet opdateret. Når der afspilles video kommer et gråt vindue frem. Luk vindet ned, vent 30 sekunder og tryk på afspil igen for at streame video. Vi arbejder på at få dette løst.