Driftstatus

Dato Vedrører Status
11/12-2017 Log tænd-sluk Loggen på tænd-sluk enheder kører igen.
11/12-2017 Alarmlog kører korrekt Pr fredag aften kører alarmloggen korrekt igen.
31/10-2017 iOS app Vi oplever, at der ikke kan streames live video fra iOS appen. Der bliver i øjeblikket arbejdet på en opdatering, så der igen kan afspilles live streaming.
17/05-2017 Android App Android appen er blevet opdateret. Når der afspilles video kommer et gråt vindue frem. Luk vindet ned, vent 30 sekunder og tryk på afspil igen for at streame video. Vi arbejder på at få dette løst.